söndag, mars 30, 2008

folks


thomas. han kom över i fredags kväll, med famnen full av chips & dip, godis och läsk, födelsedagspresenter (en fantastisk stockholmsbok och vintage-porr) och mycket att prata om. vi tittade på planet earth, into the wild och en david bowie-dokumentär som heter cracked actor. vi drack lite gin och chillade, sjukt fin kväll. thomas sov på soffan, den stackars kraken, jag antar att det är jobbigt att vara lång också.


mitt öga. testade macro-funktionen på mobilkameran. funkar helt okej.


vi åkte till nya vällingby centrum och drevs snabbt därifrån av allt patrask som drev omkring. haha. sen åkte vi hem till thomas. i hallen gjorde han sitt brat face.


och jag fick utlopp för min trucker-persona. sen gick han på skivrunda med nisse och jag gick på promenad, hamnade vid hötorget och mötte ellen som precis slutat jobba för dagen, hon hade med sig:


fredrik. efter många tagningar blev den här bilden till slut godkänd. han är mån om sitt photo face, modellandet sätter sina spår.. haha. även om det handlar om en privat mobilkamera.


ellen. gyllene leende. jag älskar ellen. Photobucket vi delade på en gudomlig kycklingspett-och-ris-tallrik med tre röror och sallad, det godaste jag ätit på jättelänge. jag ska ta dit nisse när han fyller år.


undertecknad. hade ett mkt tuttigt linne på mig, men det syns inte riktigt. fredrik är minst lika noggrann när det kommer till andras bilder, denna var den enda han inte raderade direkt. sen åkte jag och ellen hem till henne och drack te, men jag hann knappt dricka upp förrän jag var tvungen att hasta iväg till ropsten och möta nisse.


olle och tove. det var middag i det lindbergska huset, mor & far och båda sönerna med tillhörande sambos var på plats. jag konfronterades med en fisksoppa med torsk, lax, räkor och musslor i, det alltså dags att än en gång befatta mig med skaldjur trots att jag har jättesvårt för dem. det gick bra. soppan var grym. men musslor och räkor stannade kvar i soppterrinen.

och det här är det 100:e inlägget! tack för mig.

0 kommentarer: