måndag, mars 03, 2008

billighetsjakt

jag och nisse blev slukade med hull och hår av världens bästa försäljare i vällingby centrum när vi var där för någon helg sedan. jag har nog aldrig träffat en mer övertygande person som gav ett sånt ärligt och uppriktigt intryck, och han lyckades sälja en produkt jag egentligen inte alls är intresserad av; ett IP-telefoniabonnemang (?). nu har jag kopplat in det och vi har alltså fått ett fast hemnummer och ännu fler vuxenpoäng. jag var tvungen att jämna ut det litegrann så jag åt pizza till frukost.

PS. jag har hittat två kvarglömda paraplyn här, ett svart och ett mörkblått. om ingen gör anspråk på dem så behåller vi dem gärna. paraplyer är ju definitivt något man inte kan ha för många av.

4 kommentarer:

Joel sa...

aha, en är min (mörkblåa, något trasiga)! även om det var hemskt trevligt får en inflyttningspresent räcka, dessutom är paraplyet mina föräldrars.

hälsningar Joel J

Annahita sa...

ah, men givetvis får du tillbaks det. det är jävligt jobbigt när man lånar ut sitt paraply för att aldrig få tillbaks det, dina föräldrar blir nog glada.

och tack för kokboken! fan den kommer göra oss gott.

Joel sa...

inga fler pizzafrukostar liksom!
gillar festbilderna förresten, vem har brassat ketchupen (andra bilden)? sjukt! man anar ju det värsta...

Annahita sa...

ketchupen, haha, det är antigen thomas eller max som är ansvarig för den. någon hade styrt upp en late-night pastatallrik efter att jag hade gått och lagt mig.